fredag 31. oktober 2008

Trondheimstur


Da D skulle på St. Olavs Hospital i Trondheim på tirsdag, hadde jeg fri, så jeg så en mulighet for å være med. David har vært litt "urven" i det siste, så han ble med, han også.. Har snakket med læreren hans etterpå, og det var greit..
Etter noen timers kjøring var vi fremme i Trondheim, og da begynte moroa (også kalt kommodejakta). D hadde kjøpt en kommode på nett, tatt ut kart og alt var greit.. trodde vi :o) Det er ikke alltid kartet stemmer med terrenget. Iallefall ikke i Trondheim. Etter endel sightseeing i byggefeltene rundt Dragvoll samt spørrerunde blant urinnvånere (med hund) og nye halsbrekkende U-svinger, kom vi heldigvis fram. Møblet kommer til å passe fint på hytta.
Mens far var på sykehuset, tok jeg og David en drosje ned til by'n. Sjåføren var verdens triveligste som bla lærte oss litt om det spanske språket. I sentrum ble det shopping og kos på kafe for oss. Gikk inn på "Mormors kafe" som Hans hadde anbefalt og drakk deilig milkshake og kaffelatte. Der tok jeg bilde av David med sitt nye spill. Etter en stund møtte vi D og Hans og så gikk vi på Egon og spiste deilig middag før vi kjørte hjemover. Det var så koselig å treffe Hans igjen og sitte og spise sammen, alle tre. Er veldig glad for at han kommer hjem på helgebesøk snart. Nå er det på tide å få David i seng. Han har hatt besøk i hele kveld, og vi har kosa oss med god kyllingmiddag og muffins og smootie senere på kvelden. Håper du også har hatt en koselig dag.
-klem-

Ingen kommentarer: